ua en ru

ДПЕК домовився про залучення синдикованого кредиту на 416 млн євро

ДПЕК уклав угоду по залученню клубної синдикованої кредитної лінії на суму 416 млн євро, організованої Sberbank CIB, "Газпромбанк", ING Bank N.V. і UniCredit Bank Austria AG. В рамках надання кредитної лінії передбачені два транші терміном три і п'ять років, повідомляє прес-служба ДПЕК.

Кошти, отримані від залучення синдикованого кредиту, будуть направлені на фінансування проектів модернізації виробничих потужностей ДПЕК та інші цілі.

ING Bank N.V. виступив агентом з документації, UniCredit Bank Austria AG - інформаційним агентом.

Читайте також: "ДТЕК Дніпроенерго" отримає 550 млн грн кредиту у DTEK Holdings Ltd

ТОВ "Донбаська паливно-енергетична компанія" (ДПЕК) - приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова. Підприємства ДПЕК створюють виробничий ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, генерації й дистрибуції електроенергії.Підприємства ДТЕК створюють виробничий ланцюжок від видобутку та збагачення вугілля до створення та продажу електроенергії. Чистий прибуток ДТЕК в I півріччі 2012 р. порівняно з аналогічним періодом 2011 р. зріс на 11,2% - до 2,447 млрд грн.