ua en ru

У Дружківці затримано бойовика, який воював у 5 бандформуваннях

У Дружківці затримано бойовика, який воював у 5 бандформуваннях Фото: затримання терориста в Дружківці (прес-служба МВС)

Затримано 33-річного екс-бойовика з позивним "Абрек"

У Дружківці Донецької області затримано бойовика, який брав участь у бойових діях на Донбасі у складі п’яти різних бандформуваннях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зазначено, що 33-річний екс-бойовик із позивним "Абрек" був виявлений у результаті посиленого патрулювання міста, що проводиться у вихідні. За даними поліції, з 2014 року чоловік перебував у лавах 1-го Слов’янського батальйону, "Востоку", "Оплоту", козачому формуванні, а закінчив службу в "армії ДНР".

"Розчарувавшись у "русском мире", дружківчанин звільнився з лав бойовиків та ще деякий час залишився мешкати в Донецьку. Потім подався на заробітки до РФ, а у 2017 році ні з чим повернувся додому, де і був затриманий співробітниками поліції", - йдеться в повідомленні.

Наразі відносно затриманого проводяться слідчо-оперативні заходи, після чого його діям буде надано правову оцінку.

Нагадаємо, раніше поплічницю бойовиків - психолога артилерійського бандформування "кольчуга" терористичної організації ДНР - затримали співробітники Служби безпеки України у районі проведення антитерористичної операції.