ua en ru

Бійка на Осокорках: МВС готується пред'явити підозру 30 учасників бійки

Бійка на Осокорках: МВС готується пред'явити підозру 30 учасників бійки Фото: Олександр Терещук

Усього міліція затримала 10 осіб під час подій на Осокорках

Міліція готується пред'явити підозру близько 30 учасників бійки, яка сталася вчора, 19 травня, біля забудови на метро "Осокорки" у Києві. Про це в ефірі "5 каналу" заявив начальник ГУ МВС України в Києві Олександр Терещук.

"Затриманий на сьогоднішній день нами 10 осіб, ті, хто були в балаклаві, пускали в людей піротехнічні засоби. Сьогодні готуються підозри, і вони будуть цим особам оголошені. Крім того, у нас є 20 людей, особи яких встановлено, які брали участь у цій бійці, і по ним зараз також готуються підозри, тому що такого бути не повинно", - заявив Терещук.

За словами Терещука, міліція не бездіяла під час конфлікту на забудові, а намагалася відокремити один від одного учасників бійки.

"Правоохоронці стояли посередині між тими охоронцями, яких найняла фірма-забудовник і тими молодими людьми, які кидалися цеглою", - заявив Терещук.

Він нагадаємо, що на Осокорках постраждали 15 працівників міліції.

Нагадаємо, вчора ввечері в Дарницькому районі Києва біля станції метро "Осокорки" сталася бійка між протестувальниками проти незаконного будівництва, міліцією та охороною будмайданчика.