ua en ru

Дортмундська "Боруссія" підписала гравця молодіжної команди "Барселони"

Дортмундська "Боруссія" підписала гравця молодіжної команди "Барселони" Фото: Серхіо Гомес (twitter.com/BVB)

Футболіст підписав довгостроковий контракт

Дортмундська "Боруссія" оголосила про перехід з каталонської "Барселони" молодого нападника Серхіо Гомеса. Про це повідомляється на сайті німецької команди.

У новій команді 17-річний футболіст отримав 34 номер. Зазначається, що Гомес підписав з "Боруссією" довгостроковий контракт. Інші подробиці угоди не розголошуються. За даними ЗМІ, клуб заплатив "синьо-гранатовим" близько 3 млн євро.

"Серхіо Гомес - безсумнівно, один з найсильніших гравців у світі в своєму віці. Ми раді, що він вирішив перейти в" Боруссію ", попри пропозиції багатьох європейських топ-клубів. Серхіо буде тренуватися з професіоналами і до літа отримувати ігрову практику в команді U19 ", - сказав спортивний директор" Боруссії "Міхаель Цорк.

Гомес виявився в системі "Барселони" в 2010 році і виступав за команди каталонського клубу різних вікових груп. У складі збірної Іспанії U17 виграв юнацький чемпіонат Європи в травні 2017 року, а на чемпіонаті світу U17 став другим в списку кращих гравців турніру. За основну команду "синьо-гранатових" футболіст не виступав.

Нагадаємо, раніше вихованець дортмундської "Боруссії" і екс-капітан молодіжної команди Мохамед Ель-Буаззаті став гравцем луганської "Зорі".