ua en ru

На дорогах Києва утворилися численні затори

На дорогах Києва утворилися численні затори Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

Зокрема, затори утворилися в центрі Києва та на мосту Метро

У Києві сьогодні ввечері, 3 жовтня 2018 року, утворилися численні затори на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Google Maps.

Згідно з даними сервісу, на правому березі Києва пробки утворилися на Оболоні, Подолі, Лук'янівці, в районі Шулявського мосту, а також у центральній частині міста.

Зокрема, ускладнено рух на Набережному шосе, вул. Набережно-Хрещатицька, вул. В'ячеслава Чорновола, Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобановського, Голосіївському проспекті, проспекті Перемоги, вул. Дегтярівській, вул. Олександра Довженка, вул. Вадима Гетьмана, вул. Олени Теліги, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, вул. Велика Житомирська, вул. Саксаганського, вул. Жилянська, на Хрещатику, вул. Інститутській, вул. Грушевського.

Крім того, затори утворилися на мосту Метро.

На лівому березі столиці ускладнено рух на Позняках, в районі станцій метро "Вирлиця" та "Бориспільська", на Дарницькій площі, а також в районі станцій метро "Лівобережна", "Дарниця", "Чернігівська".

На дорогах Києва утворилися численні затори

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві 6-7 жовтня частково обмежать рух у зв'язку з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018.

Додамо, в Україні 27 вересня набули чинності нові правила паркування автомобілів.