ua en ru

Допуск до пункту пропуску "Краковець" обмежений для уникнення конфліктних ситуацій, - ДПСУ

Допуск до пункту пропуску "Краковець" обмежений для уникнення конфліктних ситуацій, - ДПСУ Фото: пункт пропуску (УНІАН)

Михайло Саакашвілі заявив, що має намір повернутися з Польщі в Україну 10 вересня 2017 року

У пункті пропуску "Краковець" діють режимні правила, а тому доступ до пункту пропуску буде обмежено, щоб уникнути конфліктних ситуацій і провокацій. Про це сообщает Державна прикордонна служба Facebook.

Так, перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк поспілкувався з народними депутатами Тарасом Пастухом, Семенуха Романом, Подоляк Іриною та громадським активістом Іваном Слободяном.

Він пояснив депутатам, що у пункті пропуску діють режимні правила, а тому доступ до пункту пропуску буде обмежено, щоб уникнути конфліктних ситуацій і провокацій.

Він підкреслив, що це стосується і представників депутатського корпусу. Однак депутати попросили надати документи, що регламентують дані обмеження.

Прикордонники представили необхідні документи, після чого нардепи заїхали в пункт пропуску з метою виїзду в Республіку Польща.

Нагадаємо, раніше колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що має намір повернутися з Польщі в Україну 10 вересня 2017 року.

Так Державна прикордонна служба України рекомендує не використовувати пункт пропуску "Краковець" у зв'язку з можливим проведенням масових політичних акцій 10 вересня.