ua en ru

Донецька залізниця скасувала курсування поїздів за маршрутом Дніпропетровськ-Донецьк і Київ-Ясинувата

Донецька залізниця скасувала курсування поїздів за маршрутом Дніпропетровськ-Донецьк і Київ-Ясинувата.

Донецька залізниця скасувала курсування поїздів за маршрутом Дніпропетровськ-Донецьк і Київ-Ясинувата. Про це повідомляє прес-служба донецької залізниці.

"У зв'язку з бойовими діями з 6 серпня відміняється курсування поїзда №764/765 сполученням Дніпропетровськ-Донецьк. Також з 9 серпня відміняється курсування поїзда №134/133 сполученням Київ-Ясинувата відправленням з Києва та з 10 серпня відправленням з Ясинуватої", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим з 9 серпня призначається курсування поїзда №126/125 сполученням Київ-Ясинувата. Періодичність курсування - щодня.

На сьогодні, пасажирські поїзди далекого прямування формування Донецької залізниці відправленням/прибуттям на станції Маріуполь і Донецьк курсують через ділянку Ясинувата-Костянтинівка-Слов'янськ-Лозова.

Нагадаємо, що з 26 липня у зв'язку з нестабільною обстановкою в Донбасі, пасажирські поїзди з залізничного вокзалу Луганськ не відправляються. В цілях забезпечення безпеки співробітників залізничні вокзали станцій Микитівка, Горлівка та Дебальцеве закриті для обслуговування пасажирів.