ua en ru

ДонОДА заперечує припинення автобусного сполучення між окупованою й вільною частинами Донецької області

ДонОДА заперечує припинення автобусного сполучення між окупованою й вільною частинами Донецької області Джерело фото:РИА НОВОСТИ

Донецька обласна державна адміністрація (ДонОДА) станом на 15.00 6 січня заперечує припинення автобусного сполучення між окупованою й вільною частинами Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДонОДА.

"Сьогодні припинення регулярного автобусного сполучення між окупованою й вільної частинами Донецької області, як про це повідомляється в деяких ЗМІ, немає", - йдеться в повідомленні.

При цьому, за даними прес-служби, деякі маршрути руху змінені. Зокрема, рейсові автобуси північній частині області, які раніше спрямовувалися в Донецьк через Дзержинськ з виїздом на горлівську трасу тепер рухаються через м. Курахове.

Нагадаємо, Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті повідомила, що з 6 січня припиняється продаж квитків і перевезення пасажирів на автобусних маршрутах до зупинок, розташованих, згідно з розкладами руху, на території проведення антитерористичної операції на Донбасі.