ua en ru

У Донецькій області жінка підірвалася на розтяжці

У Донецькій області жінка підірвалася на розтяжці Фото: МВС

З початку поточного року від підривів на розтяжках та мінах у Донецькій області загинули 23 мирних мешканця

У Донецькій області жінка загинула, підірвавшись на розтяжці поблизу села Березового. Це вже 12 випадок підриву біля цього населеного пункту протягом року, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"Мешканка Луганської області, яка разом з чоловіком рухалася з боку Донецька у напрямку Волновахи, вийшла з автомобіля та зійшла з дороги у поле. Жінка 1953 року народження загинула на місці. Це вже 12 випадок підриву біля цього населеного пункту протягом року", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Волноваського РВ близько 10:00 від медиків "швидкої допомоги". На місце події направлена слідчо-оперативна група. За словами свідків, на узбіччі були таблички з написом "Обережно, міни".

Зазначається, що з початку поточного року від підривів на розтяжках, мінах та інших невідомих вибухових пристроях у Донецькій області загинули 23 мирних мешканця. З них 4 дитини, 8 жінок та 11 чоловіків. Поранені 67 людей (5 дітей, 27 жінок та 35 чоловіків).

"Таким чином, загалом постраждало 90 людей. З них 35 людини - підірвались на розтяжках, з них 12 - безпосередньо поблизу селища Березового", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області на вибуховому пристрої підірвалися двоє офіцерів ЗСУ.