ua en ru

В Донецькій області затримали двох бойовиків

В Донецькій області затримали двох бойовиків Фото: СБУ

Тривають оперативно-слідчі дії

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали у селищі Цукурин Красноармійського району Донецької області колишнього бойовика так званого батальйону "Кальміус". Окрім того у селі Солодке Маріїнського району було затримано ще одного бойовика який брав активну участь у діяльності терористичної організації ДНР, йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Повідомляється, що бойовик на прізвисько "Льоха" у травні минулого року вступив до незаконного збройного формування "ДНР".

"Він чергував на блокпостах терористів та охороняв склади зі зброєю та боєприпасами", - йдеться у повідомленні.

Матеріали щодо бойовика долучено до відкритого кримінального провадження, порушеного за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Окрім того повідомляється, що у селі Солодке Маріїнського району Донецької області співробітники спецслужби затримали ще одного бойовика який брав активну участь у діяльності терористичної організації "ДНР".

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії", - зазначили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України (СБУ) виявили три схованки з боєприпасами у районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.