ua en ru

У Донецькій області затримали автомобіль з боєприпасами

У Донецькій області затримали автомобіль з боєприпасами Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі вилучені боєприпаси направлені на експертизу

У Донецькій області правоохоронці затримали автомобіль з боєприпасами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

"Сьогодні правоохоронці спільно із співробітниками СБУ зупинили місцевого мешканця Єлизаветівки, який намагався провезти три гранати ГРД-5, запали до них, мисливський обріз, набої та травматичний пістолет. Встановлено, що чоловік вже тривалий час знаходиться під наглядом поліції, адже має кримінальне минуле", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2106, під управлінням 37-річного чоловіка, який з 2014 року виїхав з окупованого Донецька на викраденому автомобілі.

"За вказаним фактом слідчим відділом Мар’їнської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 "Незаконне заволодіння транспортним засобом" Кримінального кодексу України. Крім цього, правоохоронці мають інформацію, щодо причетності як мінімум до двох тяжких злочинів", - йдеться у повідомленні.

Наразі вилучені боєприпаси направлені на експертизу, затриманому буде оголошено про підозру у скоєні злочину за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

У Кураховому поліцейські затримали автомобіль, який був начинений боєприпасами Сьогодні правоохоронці спільно із співро...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області поліцейські вилучили склад боєприпасів.