ua en ru

У Донецькій області СБУ затримала інформатора бойовиків ДНР

У Донецькій області СБУ затримала інформатора бойовиків ДНР Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Правоохоронці затримали мешканця Єнакієвого під час чергового "візиту до родичів"

В Донецькій області Служба безпеки України (СБУ) затримала інформатора бойовиків ДНР. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник входив до складу інформаторської мережі бойовиків ДНР. Він передавав бойовикам дані про переміщення, а також місця розташування особового складу та військової техніки сил АТО поблизу лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, співробітники СБУ задокументували, що інформацію спільник терористів збирав і отримував під час поїздок на підконтрольну української влади територію нібито для відвідування родичів.

У Донецькій області СБУ затримала інформатора бойовиків ДНР

Фото: СБУ затримала інформатора бойовиків ДНР (ssu.gov.ua)

Так, правоохоронці затримали мешканця тимчасово окупованого Єнакієвого в одному з селищ Костянтинівського району Донецької області під час чергового "візиту".

Інформатору оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ затримали в Запорізькій області інформатора так званої "інформаційної служби політвідділу міністерства оборони" терористичної організації ДНР.