ua en ru

В Донецькій області викрили базу контрабандних цигарок на понад 3 млн грн

В Донецькій області викрили базу контрабандних цигарок на понад 3 млн грн Фото: склад з контрабандними сигаретами у Краматорську (facebook.com/pressjfo.news)

Складське приміщення знаходилося у Краматорську

В Донецькій області правоохоронці зі складу Об’єднаних сил викрили базу зберігання контрафактних цигарок на понад 3 мільйони гривень. Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ООС на сторінці у Facebook.

Вчора, 12 жовтня, правоохоронці перекрили канал переміщення тютюнових виробів через лінію розмежування з тимчасово окупованої території України.

Зокрема, було встановлено на території міста Краматорськ складське приміщення, в якому з метою збуту незаконно зберігались тютюнові вироби без марок акцизного збору.

В Донецькій області викрили базу контрабандних цигарок на понад 3 млн грн

Фото: склад з контрабандними сигаретами у Краматорську (facebook.com/pressjfo.news)

"В ході реалізації оперативної інформації спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників, працівників ДФС, співробітників СБУ в одному з гаражних масивів міста Краматорськ виявлено базу накопичення контрафактних тютюнових виробів (Compliment, Jin Ling, Мінск, Favorit, Monus, Marvel, Ritm, Marlboro, Marble та інші) загальною кількістю близько 190 ящиків (93 300 пачок). Попередня сума оцінки тютюнових виробів становить 3 мільйони 300 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Контрафактні цигарки вилучено, проводяться подальші слідчо-оперативні заходи щодо встановлення повного кола осіб, причетних до кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів".

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронці блокували контрабанду великої партії цигарок з території невизнаної Придністровської молдавської республіки.