ua en ru

У Донецькій області стався вибух у житловому будинку, є загиблий

У Донецькій області стався вибух у житловому будинку, є загиблий Фото: вибухотехнічна служба (facebook.com/MVS.LVIV)

Чоловік скоїв самогубство шляхом підриву ручної гранати

У Донецькій області в місті Добропілля стався вибух у житловому будинку, в результаті події загинула одна людина. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що на момент вибуху в квартирі багатоповерхового будинку перебував 23-річний чоловік і його колишня дружина. В результаті вибуху гранати чоловік загинув, 30-річна жінка отримала тілесні ушкодження і була доставлена в лікарню для медогляду. Попередньо встановлено, що чоловік вчинив самогубство шляхом підриву ручної гранати.

Згідно з даними поліції, чоловік придбав вибуховий предмет у місцевого жителя. Зараз підозрюваний затриманий.

За фактом події відкриті кримінальні провадження за попередньою кваліфікацією за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 115 з позначкою "самогубство" Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

В Добропіллі внаслідок вибуху загинув чоловік

В Добропіллі внаслідок вибуху загинув чоловік

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 15 березень 2018 р.

Нагадаємо, зловмиснику, який кинув гранату у бік поліцейських, повідомлено про підозру у замаху на життя правоохоронців.

Як повідомлялося, двоє співробітників Управління патрульної поліції в Києві, які виконували свої службові обов'язки по охороні громадського порядку, зупинили на вулиці перехожого, який поводився підозріло. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у чоловіка виявили речовину, яка була схожа на наркотик.

Далі при спробі затримання, перехожий вихопив з кишені гранату, привів її в дію і кинув під ноги патрульним. В результаті стався вибух, правоохоронцям вдалося уникнути поранення. Від вибуху постраждав службовий автомобіль поліцейських.