ua en ru

У Донецькій області сталася пожежа в житловому будинку, загинуло немовля

У Донецькій області сталася пожежа в житловому будинку, загинуло немовля Фото: пожежа (if.dsns.gov.ua)

Постраждала дитина 2017 року народження померла в реанімації з опіками І-ІІІ ступенів

У Донецькій області сталася пожежа в приватному будинку на вул. Першотравнева с. Берховка Бахмутського району, внаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що до місця пожежі було спрямовано рятувальників 8-го Державного пожежно рятувального загону обласного управління ДСНС.

"Рятувальники, які прибули на місце події, з’ясували, що відбувається горіння житлового будинку. До прибуття пожежників співробітниками швидкої медичної допомоги було госпіталізовано постраждалу дитину 2017 року народження в реанімаційне відділення лікарні м. Бахмут із діагнозом - опіки І-ІІІ ступенів. О 20:10 дитина померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, пожежу локалізовано о 16:42, ліквідовано о 16:55. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється відповідними фахівцями.

Як доповіли в ДСНС, від Головного управління залучалось 7 рятувальників і 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області на вул. Богдана Хмельницького в м. Сіверськ Бахмутського району сталася пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей.