ua en ru

У Донецькій області тривають обстріли позицій ВСУ

У Донецькій області тривають обстріли позицій ВСУ Фото: місто Павлопіль (прес-центр штабу АТО)

Українські військові дають адекватну відповідь на провокаційні обстріли

У Донецькій області поблизу міста Павлопіль тривають обстріли позицій українських військових. Про це повідомляє прес-штаб АТО.

"Українські збройні сили, дотримуючись Мінських угод, дають адекватну відповідь на провокаційні обстріли з боку бойовиків російсько-окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Командир батальйону повідомив, що обстріли почастішали у зв’язку з ротаціями частин ДНР. Крім того, за даними радіоперехоплення, нашим бійцям протистоять частини, які складаються з осіб кавказької національності. Припускають, що це чеченці, підлеглі Кадирову.

Командир роти пояснив, що бойовики систематично ведуть обстріли з настанням темряви. "Працюють, як правило, групи кочівних мінометів - 82мм і 120мм. Ротні вогневі засоби використовуються для придушення вогню противника", - повідомив він.

Через обстріли доставка їжі, води і боєкомплекту на передові позиції здійснюють в два етапи: вантаж довозять на машинах до певної точки, а звідти його забирають пішки бійці підрозділів, які тримають оборону на передньому краї.

При цьому зауважують, що передові частини повністю забезпечені їжею, зимовим одностроєм і боєприпасами.

Поблизу Павлопіля тривають обстріли позицій ВСУ Українські збройні сили, дотримуючись Мінських угод, дають адекватну ві...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 23 листопада Державна прикордонна служба повідомила про посилення заходів безпеки на лінії розмежування через ситуацію у ОРДЛО.