ua en ru

У Донецькій області поліція викрила організовану групу по збуту метадону

У Донецькій області поліція викрила організовану групу по збуту метадону Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Злочинна група складалася з трьох жінок: мати та дві доньки

У Донецькій області поліція викрила організовану групу по збуту метадону. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

Як зазначається, злочинна група, до складу якої входили мати та дві доньки, була затримана у Слов’янську. Протиправну діяльність жінок правоохоронці документували протягом декількох місяців.

"Отримавши інформацію про збут наркотичних засобів на території міста, правоохоронці розгорнули комплекс слідчо-оперативних заходів. Поліцейські провели кілька оперативних закупівель особливо небезпечного наркотичного засобу - метадон. На вихідних був проведений останній етап операції, результатом якого стало затримання наркозбувальниць", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що вдома у 57-річної мешканки Слов’янська правоохоронці вилучили гроші, чотири чека з метадоном.

Наразі зловмисниці затримані, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст.307 "Незаконний збут наркотичних речовин" Кримінального кодексу України, жінкам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слов’янські поліцейські викрили організовану групу у збуті метадону Злочинна група складалася з трьох жінок: мати та дв...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 4 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на залізничному вокзалі у Харкові поліція вилучила у чоловіка наркотики.