ua en ru

У Донецькій області поліція за тиждень затримала 35 бойовиків і їх пособників

У Донецькій області поліція за тиждень затримала 35 бойовиків і їх пособників Фото: блокпост у Донецькій області (прес-служба НПУ)

Загалом за тиждень зафіксовано 73 правопорушення

У Донецькій області поліція за тиждень затримала 35 бойовиків і їх пособників. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Більше 36 тисяч мешканців, понад 18 тисяч легковиків та вантажівок перевірили поліцейські, що несуть службу на блокпостах регіону. Результатом таких заходів стали зафіксовані 73 правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що найбільше їх виявлено співробітниками Центрального (Маріуполь) та Волноваського відділів поліції.

Так, за даними правоохоронців, маріупольські поліцейські доправили до територіальних підрозділів місцевої поліції 2 осіб, що підозрюються у безпосередній участі в незаконних збройних формуваннях, та виявили 2 розшукуваних злочинців. У Волновасі, своєю чергою, виявлено 3 ймовірні учасники НЗФ, крім того, встановлені 3 особи, що перебували на території України незаконно.

"Усього ж поліцейські Донецької області відпрацювали 30 осіб, які, згідно з наявними базами МВС, брали участь у нелегальних терористичних підрозділах так званої ДНР та ще 5 осіб, що підтримували з ними тісний зв’язок. Знайшли мешканця, який значився у поліцейських базах як безвісті зникла особа, та притягнули до відповідальності 5 розшукуваних злочинців", - відзвітували в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області більше 900 співробітників поліції будуть звільнені за корупцію і порушення присяги.