ua en ru

У Донецькій області прикордонники затримали розвідника бойовиків

У Донецькій області прикордонники затримали розвідника бойовиків Фото: бойовик (flickr.com/osce_smmu)

Під його керівництвом було 11 чоловік, які займалися розвідкою позицій українських військових

У Донецькій області прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції і Служби безпеки у населеному пункті Іванівка Волноваського району затримали громадянина України, який в 2014 році входив до складу незаконного збройного формування. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що затриманий був командиром розвідувальної роти батальйону бойовиків "Схід". Чоловік, 1975 року народження, працюючи на бойовиків, "заробляв" на життя.

Повідомляється, що під його керівництвом було ще 11 чоловік, які займалися розвідкою позицій українських військових. Його "діяльність" тривала з жовтня 2014 року по січень 2015.

Зазначено, що в поліцію направлено повідомлення про виявлення кримінального злочину за ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, в Донецькій області, 7 вересня, прикордонники затримали двох осіб, причетних до діяльності бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР).