ua en ru

У Донецькій області прикордонники виявили диверсійно-розвідувальну групу у складі 5 осіб

У Донецькій області прикордонники виявили диверсійно-розвідувальну групу у складі 5 осіб Фото: під час несення служби прикордонний наряд зафіксував рух 5 осіб, які переміщувались зі сторони населеного пункту Октябр

Прикордонники проінформували взаємодіючі підрозділи ЗСУ

Прикордонники, які несуть службу в районі населеного пункту Піщевик (Донецька область) вчора ввечері, 23 березня, виявили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, яка намагались наблизитись до позицій українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС.

Як повідомляється, під час несення служби прикордонний наряд зафіксував рух 5 осіб, які переміщувались зі сторони населеного пункту Октябр, що на непідконтрольній території.

"Прикордонники проінформували взаємодіючі підрозділи Збройних сил України. Відкривши вогонь, військовослужбовці ЗСУ змусили противника відійти назад", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Державній прикордонній службі України вжито додаткових заходів для забезпечення безпеки на державному кордоні, а також з метою виявлення осіб, причетних до терористичної діяльності, зброї, вибухівки, отруйних, радіоактивних речовин.