ua en ru

У Донецькій області облаштують ще один мобільний блокпост поліції

У Донецькій області облаштують ще один мобільний блокпост поліції Фото: пересувний блокпост діятиме у Лиманському районі області

До складу таких груп, які діятимуть цілодобово, входитиме 4 поліцейські

На території, яку обслуговують співробітники Лиманського відділення поліції, створять пересувний блокпост правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

"Мобільна група має перекривати ті дороги, якими правопорушники намагаються об'їхати стаціонарні блокпости. Група нестиме службу на Харківському і Луганському напрямках", - сказав керівник Слов'янської оперативної зони Сергій Альошин.

Повідомляється, що до складу таких груп входитимуть чотири поліцейські з числа співробітників Слов'янського відділу і Лиманського відділення поліції.


"Основне завдання пересувних постів - це недопущення незаконного перевезення зброї та боєприпасів, протидія наркозлочинності, виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, і злочинців, які перебувають у розшуку", - йдеться в повідомленні відомства.

Там також додали, що правоохоронці нестимуть службу у цілодобовому режимі і терміново реагуватимуть на повідомлення громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на блокпостах Донецької області правоохоронці за тиждень виявили та затримали 18 бойовиків ДНР та осіб, які підтримували з ними зв'язок.