ua en ru

У Донецькій області через обстріл бойовиків поранення отримав цивільний, - Жебрівський

У Донецькій області через обстріл бойовиків поранення отримав цивільний, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com)

Місцевий житель отримав поранення на своєму подвір'ї, зазначив Жебрівський

У Донецькій області унаслідок обстрілу бойовиків кульове поранення отримав місцевий житель. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Павло Жебрівський у Facebook.

"Як доповідає мені голова ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін, о 7:20 на подвір’ї власного будинку у Жованці отримав кульове поранення у ногу місцевий житель 1972 року народження. Військові надали йому першу невідкладну допомогу та військовим транспортом везуть до лікарні у Бахмут. За словами Весьолкіна, бойовики продовжують обстрілювати селище зі стрілецької зброї", - написав Жебрівський.

Він додав, що під обстріл також потрапила Мар'їнка.

"За інформацією голови Мар’їнської РДА Володимира Мороза, з початку цієї доби вже зафіксовано три обстріли: близько нуля годин бойовики вели вогонь з гранатометів, о 5-й годині ранку "підключили" важкі міномети калібром 122 мм - зафіксований 21 постріл. За попередньою інформацією, обстрілювали позиції українських військових на околицях селища. А о 7:30 ранку прилетіла міна й на вулицю Прокоф’єва", - розповів Жебрівський.

Він додав, що інформації про руйнування та постраждалих не надходило.

Проросійські наймити знову обстрілюють населені пункти. Цього разу – Жованку та Мар’їнку. Як доповідає мені голова ВЦА...

Опубліковано Павлом Жебрівським 27 вересня 2017 р.
Нагадаємо, у штабі АТО заявили, що 27 вересня інтенсивність обстрілів українських позицій зменшилася.