ua en ru

У Донецькій області обстріл бойовиків пошкодив житловий будинок

У Донецькій області обстріл бойовиків пошкодив житловий будинок Фото: наслідки обстрілу бойовиків (police.dn.ua)

Жертв серед мирного населення немає

Вчора ввечері у Донецькій області внаслідок обстрілу бойовиків у селі Нелепівка (Торецький район) був пошкоджений житловий будинок. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

"Бойовики відкрили вогонь по селу Нелепівка вчора ввечері з мінометів. Жертв серед мирного населення немає", - йдеться у повідомленні.

У Донецькій області обстріл бойовиків пошкодив житловий будинокУ Донецькій області обстріл бойовиків пошкодив житловий будинок
Фото: наслідки обстрілу бойовиків
Зазначається, що обстріл з боку тимчасово непідконтрольних територій розпочався вчора близько 22:20 годин вечора. А сьогодні зранку, 16 травня, до поліції Торецька звернувся 52-річний чоловік про те, що в наслідок мінометного обстрілу пошкоджено його приватний будинок, розташований по вулиці 8 Березня.

Також повідомляється, що наразі поліцейські працюють в населеному пункті, збирають інформацію про інші пошкодження та надають допомогу мешканцям.

Зазначається, що даний факт кваліфіковано за статею 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 8 травня 2018 року у Луганській області внаслідок нічного обстрілу бойовиками села Лоскутівка (Попаснянський район) зруйновано два будинки.