ua en ru

У Донецькій області невідомі кинули гранату у житловий будинок: є поранені

У Донецькій області невідомі кинули гранату у житловий будинок: є поранені Фото: вибухом вибило шибки вікон

У будинку проживала родина з трьома дітьми

У ніч на 16 квітня стався вибух у приватному будинку в селі Улакли Великоновосілківського району Донецької області. У результаті замаху численні осколкові поранення отримав 43-річний фермер, його дружини і трьох дітей не було вдома, повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

Зазначено, що до чергової частини Великоновосілківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Жовтнева села Улакли стався вибух, внаслідок чого загорівся будинок. Про подію повідомили сусіди.

На місце терміново прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки і співробітники ДСНС. На місці події знайдено фрагменти гранати РГД-5.


"Поліцейські з'ясували, що невідомі кинули гранату у відчинені двері приватного будинку. 43-річний господар перебував у кімнаті і не відразу зрозумів, що сталося. Дружина і діти у цей момент перебували у родичів по сусідству", - йдеться в повідомленні.

Потерпілого доставлено в лікарню міста Курахове з діагнозом: множинні осколкові поранення руки, а також травматична ампутація фаланг двох пальців, переломи.

Цей факт кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК (замах на вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Нагадаємо, у центральному районі Миколаєва у ніч на 16 квітня стався вибух біля одного з приватних домоволодінь.