ua en ru

У Донецькій області розпочалися роботи по відновленню електропостачання, - Жебрівський

У Донецькій області розпочалися роботи по відновленню електропостачання, - Жебрівський Фото: ЛЕП (dtek.com)

Ремонтники прокладають нову лінію довжиною більш ніж 5 км

В Донецькій області розпочалися роботи по відновленню електропостачання, прокладається нова лінія довжиною понад 5 кілометрів. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Поблизу Майорська розпочалися роботи по відновленню електропостачання. Ремонтні бригади прокладають нову лінію довжиною понад 5 кілометрів", - заявив Жебрівський.

Він також висловив надію, що проблема електропостачання населених пунктів Жованки, Бахмутки, Піски і Зайцеве буде вирішена.

Поблизу Майорська розпочали роботи з відновлення електропостачання. Ремонтні бригади прокладають нову лінію завдовжки по...

Опубліковано Павлом Жебрівським 21 червня 2017 р.

"Нова мережа хоч і знаходиться в тій же прифронтовій зоні, але принаймні - не на лінії вогню. За планом-графіком роботи повинні завершити до 31 липня. Дав доручення щодня перед початком відновлювальних робіт обстежувати територію саперам", - резюмував Жебрівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 21 червня 2017 року в селищі міського типу Олександрівка Донецької області відновлено централізоване водопостачання.