ua en ru

У Донецькій області почали будівництво нового газопроводу для Авдіївки

У Донецькій області почали будівництво нового газопроводу для Авдіївки Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Вартість будівництва газопроводу становить 59 млн гривень

В Донецькій області почалося будівництво нового газопроводу, по якому Авдіївка буде отримувати газ з підконтрольної Україні території. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Починаємо будівництво нового газопроводу, черех який Авдіївка отримуватиме газ з контрольованої Україною території...З сьогоднішнього дня приступаємо до робіт - позбудемося залежності від примх російсько-терористичних бандформувань", - повідомив Жебрівський.

Він також зазначив, що місто вже шостий день без газу після чергового обстрілу. Вартість будівництва газопроводу становить 59 млн гривень.

"Домовляємося, щоб частина робіт профінансував Метінвест, оскільки по газопроводу газ буде надходити і на Авдіївський коксохімзавод", - додав Жебрівський.

Розпочинаємо будівництво нового газопроводу, через який Авдіївка отримуватиме газ з контрольованої Україною території. ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики знову обстріляли житлові квартали Авдіївки та Мар'їнки.