ua en ru

У Донецькій області в прифронтовій зоні СБУ виявила арсенал зброї

У Донецькій області в прифронтовій зоні СБУ виявила арсенал зброї Фото: арсенал боєприпасів (dn.npu.gov.ua)

Арсенал боєприпасів був виявлений у прифронтовій Миколаївці

Арсенал боєприпасів в прифронтовій зоні виявили співробітники поліції спільно зі Службою безпеки України (СБУ). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Арсенал боєприпасів був виявлений у прифронтовій Миколаївці у покинутому будинку по вулиці Шиєна.

"РПГ- 22 та більше тисячі набоїв різних калібрів знаходились на підлозі кімнати. На місці також працювали вибухотехніки, які подбали про те, щоб вибухонебезпечні предмети не створювали загрозу для місцевих мешканців", - повідомили у поліції.

У Донецькій області в прифронтовій зоні СБУ виявила арсенал зброїУ Донецькій області в прифронтовій зоні СБУ виявила арсенал зброїУ Донецькій області в прифронтовій зоні СБУ виявила арсенал зброї

Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правоохоронці наразі встановлюють, кому належить цей арсенал.

Нагадаємо, у суботу, 2 грудня, на блокпосту, розташованому на в'їзді в Покровськ (Донецька область) співробітники поліції затримали чоловіка, який намагався перевезти у своєму автомобілі бойові гранати та набої.