ua en ru

У Донецькій області бойовики скоїли ДТП, травмовано 2 місцевих жителя, - розвідка

У Донецькій області бойовики скоїли ДТП, травмовано 2 місцевих жителя, - розвідка Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

У зв'язку з режимом припинення вогню почастішали зловживання спиртним серед бойовиків

На тимчасово непідконтрольної Україні території Донецької області бойовики скоїли дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), травмовано 2 місцевих жителя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Незважаючи на постійну присутність комісій російського командування в з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ з введенням в дію режиму припинення вогню в підрозділах окупаційних військ різко збільшилася кількість випадків зловживання спиртними напоями та протиправних дій відносно населення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, зокрема, в районі населеного пункту Безіменне Новоазовського району військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК у нетверезому стані скоїли ДТП.

Наголошується, що в результаті даного інциденту були травмовані два місцевих мешканця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово непідконтрольної Україні території Донецька бойовики побили і пограбували мирного жителя біля магазину.