ua en ru

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали Водяного, - СЦКК

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали Водяного, - СЦКК Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Українська сторона СЦКК провела фотофіксацію випадків порушення припинення вогню

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали населеного пункту Водяне з артилерійських знарядь. Про це, посилаючись на інформацію української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК), повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"17 листопада 2017 офіцери-спостерігачі наглядової групи "Маріуполь" української сторони СЦКК провели фотофіксацію випадків порушення режиму припинення вогню з застосуванням артилерійських систем великого калібру бойовиками по домівках мирних жителів в населеному пункті Водяне", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією СЦКК, напередодні також два боєприпаси артилерійських систем калібру 152 мм потрапили в житловий сектор в районі вулиць Північна, 11 і Дачна, 13 у напрямку Саханка - Водяне.

Відзначається, що внаслідок розривів в житловому будинку осколками пошкоджено стіни, вікна та дах. На території земельних ділянок з нежитловими будинками зафіксовані воронки від розривів снарядів.

"На щастя, серед місцевих жителів постраждалих немає", - резюмували в прес-центрі.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО продовжує обстрілювати з артилерійських гармат околиці селища Водяне 17 листопада...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація в зоні АТО ускладнюється, російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення і вести прицільний вогонь по оборонним укріпленням Збройних сил України.