ua en ru

У Донецькій області обстріляли безпілотник ОБСЄ

У Донецькій області обстріляли безпілотник ОБСЄ Фото: спостерігачі ОБСЄ (OSCE/Yevhen Maloletka)

СММ ОБСЄ підтвердила дані про трьох поранених серед цивільного населення

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з вечора 10 червня до вечора 11 червня зафіксувала у Донецькій області зменшення, а в Луганській області - подальше збільшення кількості порушень режиму припинення вогню порівняно з попередньою добою. Про це йдеться в звіті місії ОБСЄ станом на 19:30 11 червня, опублікованому 12 червня.

Повідомляється, що спостерігачі в тому числі чули постріли і черги поблизу свого безпілотного літального апарату, коли він пролітав над районом біля населеного пункту Мінерального у Ясинуватському районі Донецької області.

"Кількість зафіксованих в Донецькій області вибухів збільшилася більш як у 5 разів. З вечора 10 до вечора 11 червня в Донецькій області Місія констатувала зменшення, а в Луганській області - подальше збільшення кількості таких порушень порівняно з попередньою добою", - йдеться у звіті

СММ підтвердила дані про трьох поранених серед цивільного населення - двоє в Мар'їнці і один у Петровському районі Донецька.

Крім того, місія зафіксувала численні місця вогневого ураження в Олександрівці, Василівці, Безіменному, Саханці та Петровському районі Донецька.

Нагадаємо, раніше бойовики намагалися збити зі стрілецької зброї безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в районі Золотого Луганської області.