ua en ru

У Донецькій обл. правоохоронці знайшли вибухівку біля заправки

У Донецькій обл. правоохоронці знайшли вибухівку біля заправки Фото: МВС

Правоохоронцям повідомили, що в лісосмузі в районі АЗС "Хвиля" знаходиться невідомий предмет, схожий на вибухівку

У Донецькій області правоохоронці знайшли вибухівку біля заправки. Про це повідомляє прес-служба Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

"До чергової частини Красноармійського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі в районі АЗС "Хвиля" знаходиться невідомий предмет, схожий на вибуховий пристрій. На місце події виїхала слідчо-оперативна группа та співробітники вибухотехнічної служби. При огляді лісосмуги, розташованої на відстані 100 метрів від території АЗС "Хвиля", на землі під деревом у поліетиленовому пакеті дійсно були виявлений і вилучений предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, в ході подальшої перевірки встановлено, що знахідка дійсно є смертельно небезпечним вибуховим пристроєм.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України, за яким передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій обл. за добу загинув 1 і поранені 9 людей.