ua en ru

У Донецькій обл. планують посилити контроль за продажем алкоголю військовим, - ОДА

У Донецькій обл. планують посилити контроль за продажем алкоголю військовим, - ОДА Фото: у Донецькій обл. планують посилити контроль за продажем алкоголю військовим

В області продовжують незаконно продавати алкоголь військовим

Сьогодні, 23 квітня 2015 р., у Донецькій обласній державній адміністрації (ДонОДА) під час робочої наради обговорювали питання виконання рішень керівника ОДА про заборону продажу алкогольних напоїв особовому складу військових формувань, які виконують завдання на території Донецької області. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

"Незважаючи на заборону голови Донецької облдержадміністрації Олександра Кіхтенка про продаж на території області алкогольних і слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям, який набув чинності ще в березні, не всі власники і обслуговуючий персонал магазинів та розважальних закладів виконали дане розпорядження губернатора", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що кілька днів тому Донецька область знову зіткнулася з фактом незаконного продажу алкоголю військовослужбовцям. Як результат - одного військового госпіталізували, щодо іншого - відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше керівник Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заборонив продаж алкоголю українським військовим у прикордонних районах Луганської обл.