ua en ru

У Донецькій обл. CБУ виявила схованку з боєприпасами

У Донецькій обл. CБУ виявила схованку з боєприпасами Фото: СБУ

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження

У Донецькій обл. співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з міліцією виявили схованку з великою кількістю засобів ураження. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

"Мешканець села Веселе Володарського району Донецької області приховав у себе значну кількість боєприпасів. Правоохоронці вилучили в нього РПГ-22, п'ять гранатометних пострілів ВОГ-25, реактивний заряд до РПГ-7 ПЛ, п'ять корпусів з тротилом до РПГ-22, двадцять п'ять ударників до РПГ-25 та велику кількість набоїв до автомата Калашникова", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення можливої причетності власника арсеналу зброї до диверсійно-терористичної діяльності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 серпня у селищі Садове Володарського району Донецької області Служба безпеки України (СБУ) викрила схованку зі зброєю та боєприпасами.