ua en ru

В Донецькій обл. заарештували 5 міліціонерів, що перевозили продукти на окуповані території

В Донецькій обл. заарештували 5 міліціонерів, що перевозили продукти на окуповані території Фото: В Донецькій обл. заарештували 5 міліціонерів, що перевозили продукти на окуповані території

Досудове розслідування триває

За клопотанням прокуратури на Донецькій області заарештовані 5 міліціонерів, які причетні до незаконного транспортування продуктів на тимчасово окуповані території. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"Рішенням Краматорського міського суду Донецької області 5 міліціонерам, які супроводжували вантажівку з 10 тонами м'ясної продукції на тимчасово окуповану територію, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Суд підтримав позицію державного обвинувача та залишив правоохоронців за ґратами, із можливістю виходу під заставу у розмірі близько 40 тис грн. для кожного", - йдеться у повідомленні.

На вказане рішення суду прокуратура зараз готує апеляційну скаргу щодо збільшення суми застави.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали поблизу села Розівка Костянтинівського району Донецької області три мікроавтобуси з продуктами на 200 тис. грн.