ua en ru

У Донецьку прогримів вибух, є постраждалий

У Донецьку прогримів вибух, є постраждалий Ілюстративне фото (flickr.com/jerry_lake)

Вибух прогримів під час прибирання сміття біля неробочого кіноконцертного комплексу "Донецьк"

У Калининському районі Донецька, підконтрольного сепаратистам "ДНР", стався вибух, внаслідок якого постраждав співробітник "поліції". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що вибух прогримів близько 14:00 під час прибирання сміття біля неробочого кіноконцертного комплексу "Донецьк". За даними сепаратистських ЗМІ, працівник комунальних служб виявив невідомий предмет і викликав "поліцію".

"Приїхав наряд, коли один із співробітників спробував наблизитися до того місця, прогримів вибух", - йдеться в повідомленні.

Співробітник "поліції" отримав травму руки. Місце вибуху оточене спеціальною стрічкою, там працюють співробітники "силових структур" та "МНС". Поблизу від місця вибуху знаходяться школа і дитячий сад.

Нагадаємо, 4 вересня на території шахти імені Скочинського в окупованому Донецьку прогримів вибух, в результаті інциденту загинув гірник. Зазначимо, шахта імені Скочинського вважається небезпечною, оскільки на ній розробка пластів ускладнена унікальними за небезпекою геологічними умовами.

Як повідомляло раніше РБК-Україна, вранці 5 вересня на сході Кабула стався потужний вибух. За попередніми даними, терорист-смертник підірвав себе в дипломатичному центрі афганської столиці, де також знаходиться посольство Сполучених Штатів Америки. Відповідальність за вибух взяла на себе терористична організація "Талібан".

Пізніше стало відомо, що в лікарню доставили тіла 5 жертв вибуху в дипломатичному районі Кабула. Тоді також повідомлялося про щонайменше 25 постраждалих в результаті теракту. Представник лікарні повідомила, що серед жертв і постраждалих є цивільні.