ua en ru

На Донбасі запустять російськомовну газету майже за 12 млн гривень

На Донбасі запустять російськомовну газету майже за 12 млн гривень Фото: газета (УНІАН)

Наклад газети становитиме 250 тисяч примірників

У Донецькій та Луганській областях розповсюджуватимуть російськомовну газету для населення. Відповідний тендер на друк такої газети вартістю 11,6 млн гривень оголосило Міністерство інформаційної політики.

Як зазначено у тендерній документації, кінцевий термін подачі заявок - 26 лютого 2018 року, початок аукціонів - 2 квітня. Термін надання послуг - до 31 грудня 2018 року.

У технічних вимогах тендерної документації зазначено, що видання виходитиме у форматі А3 на 8 шпальтах періодичністю двічі на місяць. Наклад газети становитиме 250 тисяч примірників, основних виходи видання заплановано 22.

Участь у тендері можуть брати як українські, так і зарубіжні компанії, котрі здатні здійснювати комплексну підготовку контенту видання - від планування, дизайну та макетування номера до обробки фотографій, верстки, літературного редагування. При цьому план кожного номеру видання має бути погоджений з відповідальною особою замовника (тобто, Мінформполітики, - ред.).

Виконавець замовлення також має забезпечити доставку та безкоштовне розповсюдження поліграфічної продукції на території Донецької та Луганської областей. Зокрема, видання має бути доставлене до обладміністрацій, пунктів перетину ліній розмежування, банківських відділень, де відбуваються соціальні виплати, а також до приміщень силових структур та цивільного населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона контактної групи просить Кабмін вирішити проблему зв'язку на Донбасі.