ua en ru

На Донбасі зафіксовано відновлення мобільного зв'язку Vodafone

На Донбасі зафіксовано відновлення мобільного зв'язку Vodafone Фото: Vodafone (РБК-Україна)

Відновлення мобільного зв'язку на Донбасі є результатом зусиль тристоронньої контактної групи в Мінську

На Донбасі по обидва боки лінії розмежування зафіксовано відновлення мобільного зв'язку оператора "Vodafone Україна". Про це повідомив уповноважений по країнах Східної Європи, Закавказзя та Центральної Азії Міністерства закордонних справ Німеччини Андреас Пешке у Twitter.

"Деяке полегшення для мешканців Донбасі: зафіксована відновлення роботи мережі Vodafone та забезпечення телефонного з'єднання в Донецьку по обидві сторони лінії розмежування", - написав дипломат.

Він зазначив, що відновлення мобільного зв'язку на Донбасі є результатом зусиль тристоронньої контактної групи в Мінську та місії міжнародних спостерігачів ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше місцеві жителі тимчасово окупованого Донецька заявили, що в окремих районах міста відновився мобільний звязок оператора "Vodafone Україна".

Також міжнародні спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зазначили, що патрулі місії з обох боків лінії зіткнення сприяли проведенню ремонтних робіт, завдяки чому було частково відновлено сигнал мобільного оператора Vodafone у непідконтрольних урядові районах Донецької області