ua en ru

На Донбасі посилилися спроби дискредитації сил АТО напередодні саміту G20, - розвідка

На Донбасі посилилися спроби дискредитації сил АТО напередодні саміту G20, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики влаштовують провокації, щоб звинуватити українську сторону в ескалації конфлікту

На окупованому Донбасі посилилися спроби інформаційної дискредитації сил антитерористичної операції (АТО) напередодні саміту G20. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Напередодні саміту "Великої двадцятки" (G20, 7-8 липня, Гамбург) підрозділами інформаційної боротьби ЗС РФ через підконтрольні ЗМІ поширюються дезінформаційні матеріали з метою введення в оману представників ОБСЄ, звинувачення сил АТО в спробах ескалації конфлікту, дискредитації ЗС України в очах світового співтовариства", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, для створення відповідних інформаційних приводів використовуються переодягнені у форму українських військових військовослужбовці РФ, які імітують дії "українських ДРГ", обстрілюють свої позиції і цивільні об'єкти.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 6 липня Напередодні саміту “Ве...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики відпрацьовують евакуацію з окупованого Донбасу.