ua en ru

На Донбасі протягом дня бойовики активно обстрілювали позиції ВСУ, - штаб

На Донбасі протягом дня бойовики активно обстрілювали позиції ВСУ, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Основна активність бойовиків зберігалася на Донецькому та Луганському напрямках

протягом дня, 10 жовтня, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики не припиняли обстріл позицій української армії. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що основна активність проросійських найманців зберігалася на Донецькому та Луганському напрямках.

Так, вночі бойовики зі стрілецької зброї і протитанкового гранатомета били по захисникам Кримського і станції "Донець".

На Донецькому напрямку днем ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї обстрілював зміцнення сил АТО в районі Авдіївської промзони. А озброєння бойової машини піхоти окупанти застосовували у Пєсков.

На Приморському напрямку під ранок супротивник майже годину вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї поблизу Новотроїцького.

Згідно з інформацією прес-центру АТО, за оперативними даними на тимчасово окупованій території бойовики і далі приховано продовжують планувати і здійснювати вогневі провокації проти українських військ.

Нагадаємо, згідно з даними на 9 жовтня, в АТО на Донбасі в результаті бойових дій четверо українських військовослужбовців отримали поранення і бойові травми, загиблих немає.