ua en ru

На Донбасі за добу зафіксовано переміщення 38 одиниць транспорту бойовиків, - ІО

На Донбасі за добу зафіксовано переміщення 38 одиниць транспорту бойовиків, - ІО Фото: Бойовики на Донбасі

В основному переміщення конвоїв зафіксовано в районі Луганська

На Донбасі за добу з 7 на 8 травня зафіксовано переміщення 38 одиниць транспорту бойовиків. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Протягом минулої доби зафіксовано переміщення 38 одиниць транспорту російсько-терористичних військ. В основному в районі Луганська, між н. п. Алчевськ, Стаханов, Первомайськ, а також між Макіївкою, Горлівкою та Єнакієве. Інтенсивне переміщення конвоїв також зафіксовано в Донецьку і на напрямку Тельманове-Новоазовськ", - зазначив він.

За даними координатора, на лівий фланг Світлодарсько-Миронівського плацдарму протягом трьох останніх діб перекинуті не менше 10 танків, мотопіхотний підрозділ у складі 90 осіб на 11 БМП-2 та БТР-80, 82-мм міномети і ПТРК.

Оперативные данные группы ИСЗа минувшие сутки в зоне АТО зафиксировано более 40 обстрелов украинских позиций российско...

Posted by Dmitry Tymchuk on 7 травня 2015 р.

Нагадаємо, за даними Тимчука, бойовики за добу з 7 на 8 травня 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.