ua en ru

На Донбасі за добу поранено трьох українських військових

На Донбасі за добу поранено трьох українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойові дії на Донбасі тривають на всіх напрямках

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в ході бойових дій за минулу добу поранені троє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що активні бойові дії тривають на всіх напрямках, бойовики за добу 50 разів порушили мінські угоди. У Луганській області в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке і Новозванівка інтенсивність боїв зростала з настанням темного часу доби. Більш напружена ситуація склалася на Донецькому напрямку, де цілодобово тривають бої в районах населених пунктів Верхнєторецьке, Кам'янка, Авдіївка, Опитне та Піски. Крім того, активні оборонні дії тривають у районах Гнутового і Широкиного на Маріупольському напрямку

"В результаті адекватної відповіді, за даними розвідки, знищено 3 і поранено 4 окупантів російсько-терористичних військ. Під час бойових дій троє наших захисників були поранені і евакуювані в госпіталь", - йдеться в повідомленні.

Упродовж минулої доби, 11 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил ситуація залишалася складною та...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 11 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що миротворча місія на Донбасі може з'явитися на початку 2019 року.