ua en ru

На Донбасі за добу поранені двоє українських військових

На Донбасі за добу поранені двоє українських військових Ілюстративне фото (УНІАН)

Сьогодні бойовики 11 раз порушили встановлене перемир'я

На Донбасі на протязі дня проросійські бойовики 11 паз порушили перемир'я, в результаті обстрілів двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Повідомляється, що протягом поточної доби, з 7:00 до 18:00 години російські окупаційні війська суттєво збільшили кількість обстрілів і 11 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. При цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями, ворог не застосовував.

Зазначимо, що протягом дня наші позиції були обстріляні в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Чермалик, Водяне, Гнутово і Лебединське.

На Донбасі за добу поранені двоє українських військових

Нагадаємо, ситуація в районі ООС стала більш напруженою, але була цілком контрольованою. Супротивник за добу, 4 серпня, 24 рази обстріляв українські позиції. Зокрема, під вогонь потрапили позиції в районах населених пунктів Щастя, Трьохізбенка, Кримське, Майорське, Новгородське, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Богданівка, Гнутово, Лебединське, Водяне та Широкіно.