ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики pдійснили 23 обстріли позицій сил ООС

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі у понеділок, 20 серпня, бойовики 23 рази відкривали вогонь по українських позиціях, поранено двох військових. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках - із мінометів 82-мм калібру.

Зокрема, обстріли велися по захисниках Кримського, Світлодарська, Попасної, Мар’їнки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного.

Поблизу Лебединського противник застосував 82-мм міномети, із 120-мм мінометів бойовики обстріляли околиці Новолуганська.

Упродовж поточної доби російські окупаційні війська з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів двічі обстріляли позиції українських захисників в районі населених пунктів Лебединське та Водяне.

За даними української розвідки троє окупантів загинуло, ще двоє - отримали поранення.

Ранкове зведення на 07:00 21 серпня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 20 серпня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 20 серпня 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі у серпні правоохоронці у складі Об’єднаних сил затримали учасника незаконного збройного формування "ДНР", якому на момент вчинення злочину було 15 років.