ua en ru

На Донбасі за добу поранено 7 українських військових

На Донбасі за добу поранено 7 українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики активізувалися на Донецькому напрямку

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу в результаті бойових дій поранення отримали семеро українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

"Під час бойових дій за минулу добу, 17 травня, сім військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, противнику нанесено втрати: шість окупантів знищено і один поранений", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики активізувалися в районах населених пунктів Новолуганське, Троїцьке, Світлодарськ, Зайцево, Авдіївка, Опитне і Водяне. За добу противник 60 разів порушив режим припинення вогню, з них 26 разів із застосуванням артилерії і мінометів.

Зведення прес-центру Об’єднаних сил станом на 7:00 18 травня 2018 року #ООС #операція_ОС #зведення Упродовж минулої...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 17 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики вночі обстріляли Троїцьке в Луганській області, в результаті чого загинули двоє мирних жителів і ще двоє отримали поранення. До цього стало відомо, що сили ООС взяли під контроль населений пункт на Донбасі. Мова йде про селище Південне під окупованою Горлівкою.