ua en ru

На Донбасі за добу поранено 5 українських військових

На Донбасі за добу поранено 5 українських військових Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Поблизу Водяного, Пісків і Кам'янки бойовики вели вогонь з танків

За минулу добу, 10 квітня, у зоні проведення АТО російсько-окупаційні війська здійснили 64 обстріли позицій ВСУ, поранено чотири українських військових, ще один травмований. Про це інформує прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Донецькому напрямку під вогонь із заборонених 120 мм мінометів потрапили наші укріплення поблизу Бердянського, Лебединського, Широкіно, Водяного, Пісків, Кам'янки, Авдіївки і Шахти "Бутівка". Також поблизу Водяного, Пісків і Кам'янки бойовики вели вогонь з танків, а в районі Пісків, Талаківки, Лебединського та Шахти "Бутівка" - з мінометів калібру 82 мм. Гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю окупанти застосували по захисникам Лебединського, Авдіївки, Старогнатовки, Талаківки, Мар'їнки, Кам'янки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, Шахти "Бутівка", Опитного, Новотроїцького та Павлополя, озброєння БМП - по захисникам Пісків, Гнутового і Красногорівки, а поблизу Широкіно - протитанковий ракетний комплекс", - йдеться в повідомленні

На Луганському напрямку проводилися обстріли з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів поблизу Новоолександрівки, а з озброєння БМП - в районі Луганського.

Постраждалим українським військовим надана медична допомога у лікувальних установах.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 10 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 квітня 2018 р.

Нагадаємо, омбудсмен пропонує ввести особливий статус для сімей мирних жителів, чиї родичі загинули в АТО.