ua en ru

На Донбасі за добу поранено одного українського військового

На Донбасі за добу поранено одного українського військового Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 32 рази обстріляли позиції Об'єднаних сил

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 29 вересня, поранено одного українського військового. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що за добу бойовики 32 рази обстріляли українські війська. З мінометів 120-го калібру противник відкрив вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Світлодарськ, Травневе і Новолуганське, а з мінометів калібру 82 мм вів вогонь по опорним пунктам біля Світлодарська та Водяного. Крім того, з озброєння бойових машин піхоти обстріляно позиції українських військ поблизу населених пунктів Кримське і Водяне.

"В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ минулу добу знищили і ще 7 отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

З ранку противник обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

На Донбасі за добу поранено одного українського військового

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Україна, США, Франція і Німеччина готові внести спільну резолюцію про миротворців на Донбасі.

Напередодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що МВС збільшить свою присутність в Азовському морі.