ua en ru

На Донбасі за добу постраждали троє військових, загиблих немає

На Донбасі за добу постраждали троє військових, загиблих немає Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за добу 6 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

За минулу добу, 8 січня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в ході бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, проте троє постраждали. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

Мотузяник зазначив, що за минулу добу ситуація в зоні АТО загострилася, а особливу активність противник проявляв у світлий час дня, в тому числі обстрілюючи українські позиції з мінометів. Всього за добу постраждали троє військовослужбовців.

"На Донецькому напрямку бойовики двічі влаштовували обстріли з піхотного озброєння, використовували снайперський вогонь. Пізніше ворог активізувався неподалік Талаківки. На Луганському напрямку вперше за останні кілька днів стався тривалий обстріл - більше 4 годин бойовики обстрілювали позиції на Світлодарській дузі", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики використовують перемир'я на Донбасі для облаштування нових вогневих позицій.