ua en ru

На Донбасі за добу постраждали двоє українських військових, - штаб

На Донбасі за добу постраждали двоє українських військових, - штаб Фото: української військові (facebook.com/ato news)

За добу бойовики скоїли 32 обстріла позицій сил АТО

На Донбасі з початку доби, 29 березня, бойовики скоїли 32 обстріла позицій сил АТО, в результаті обстрілів двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штаба АТО.

"В результаті ворожого вогню один український захисник поранений. Ще один воїн - отримав бойове травмування. Обидва військовослужбовців оперативно доставлені в лікувальний заклад. Їм надана необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БПМ бойовики обстріляли наші укріплення в районі Павлополя.

В районі Широкіно бойовики застосували міномети калібру 82 мм, а гранатомети та стрілецьку зброю - поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутово, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Піщевика.

Крім цього, під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили захисники Талаковки і Кам'янки, а стрілецької зброї - Широкіно, Шахти Бутівка і Павлопіля. Також БМП окупанти застосували по наших позиціях у Гнутово, Талаковки і Піщевика.

На Луганському напрямку з великокаліберних кулеметів ворог обстрілював наші укріплення неподалік Луганського.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 29 березня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 28 березня, бойовики 54 рази обстріляли позиції Збройних сил України, застосовуючи озброєння, заборонену Мінськими домовленостями, ніхто з українських військових не постраждав.