ua en ru

На Донбасі за добу постраждав один український військовослужбовець, - штаб АТО

На Донбасі за добу постраждав один український військовослужбовець, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

По всій лінії зіткнення зафіксовано 25 порушень бойовиками режиму припинення вогню

За минулу добу на Донбасі бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів поранений один український військовий, передає штаб АТО.

"Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення зафіксовано 25 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У більш ніж половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність противника з гранатометів і стрілецької зброї. В результаті обстрілу один наш військовий отримав поранення", - йдеться у повідомленні штабу.

Повідомляється, що на Луганському напрямку противник вів вогонь з мінометів різних типів, гранатометів і стрілецької зброї неподалік Троїцького та Луганської. З настанням сутінок по кілька хв було випущено російськими найманцями у Новоолександрівка, Кримського і Новолуганского.

Так, на Донецькому напрямку ввечері на Приазов'ї, неподалік Павлополя, окупанти вели вогонь з 120-мм мінометів і стрілецької зброї. Починаючи з 18.00 загарбники інтенсивно обстрілювали з гранатометів і легкого піхотного озброєння опорні пункти сил АТО поблизу Авдіївки, Кам'янки, Пісків і Мар'їнки.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 30.11.2017 року Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати обстріли позиції...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 30 листопада повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі епіцентром збройних протистоянь залишається Луганське напрямок.