ua en ru

На Донбасі за добу не постраждав жоден український військовослужбовець, - штаб АТО

На Донбасі за добу не постраждав жоден український військовослужбовець, - штаб АТО Фото: український військовий (facebook.com ato.news)

По всій лінії зіткнення зафіксовано 18 порушень бойовиками режиму припинення вогню

За минулу добу на Донбасі бойовики продовжили вести вогонь по позиціях Збройних Сил України (ЗСУ), у тому числі й зі зброї, забороненої мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. В результаті обстрілу ворожих жоден наш захисник не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Так, на Луганському напрямку гаряче було на Світлодарській дузі, де бойовики неодноразово, з невеликими перервами, вели вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок і озброєння БМП по захисникам Луганського, а зі стрілецької зброї - поблизу Новолуганського.

Крім цього, кілька мін незаконні збройні формування (НЗФ) випустили поруч з Новотошковським, обстрілювали опорні пункти неподалік Троїцького, Новозванівки і Станиці Луганської.

Тим часом на Донецькому напрямку під гранатометный вогонь противника потрапили захисники Авдіївки і Красногорівки.

"В районі населених пунктів Зайцево, Травневе і Гладосово зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого мінського домовленостями", - додали в штабі АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 29.11.2017 року Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська продовжують вести ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, за добу на Донбасі ОБСЄ зафіксувала 380 вибухів.